Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

2010 THe Wall of Fame

Jos Jonker
Hans Reijnders
Arjan de Zeeuw
Thijs Sluiter
Tom Zoontjes
Kees Luijckx
Blauw-Zwart plaatst Vitesse-sterren op Wall-of-Fame

Afgelopen vrijdagavond  zijn tijdens de jaarlijkse thema-avond van onze Supportersvereniging 6 oud-spelers geëerd, die het na hun opleiding bij Vitesse ver geschopt hebben in het betaalde voetbal. Nadat eerst vele oud-gedienden in een onderlinge wedstrijd hun capaciteiten nog eens hadden getoond aan het opgekomen publiek, volgde in de kantine een presentatie van de carrière van elk van die 6 sterren.

Elke sessie begon telkens met foto’s uit hun (verre) Vitesse-verleden, gevolgd door een overview van de clubs waarvoor zij gespeeld hebben met bijbehorende resultaten, en ten slotte konden de vele aanwezigen genieten van spectaculaire spelmomenten uit memorabele wedstrijden uit hun betaalde carrière. Daarna werd door elk van de spelers een door Ida Bakker gesponsorde lijst onthuld met daarin een door de speler gesigneerd shirt of actiefoto. Die 6 prachtige lijsten vormen het begin van een Wall-of-Fame in de Vitesse-kantine. Uiteraard werden alle betrokkenen ook in de bloemen gezet.

In zijn slotwoord gaf Henny Reijnders aan dat Vitesse trots mag zijn op het feit dat de club zoveel goede spelers heeft voortgebracht, en hij sprak de wens uit dat dit óók een inspiratiebron zal worden voor de vele jeugdleden van de club. Blauw-Zwart rekent er op dat de kantine met de Wall-of-Fame ook een aardige facelift zal krijgen. Om daarbij nog een stap verder te kunnen gaan, werd door Blauw-Zwart ook een het plafond te bevestigen vaste beamer met een bijpassend projectiescherm geschonken aan Vitesse.

Van links naar rechts: Tom Zoontjes, Hans Reijnders, Arjan de Zeeuw, vader Everard Luijckx namens Kees Luijckx, vader Ron Sluijter namens Thijs Sluijter, en Nico Jonker namens broer Jos Jonker.
error: Alert: Content is protected !!