Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

Ouderenmiddag 2012

Geslaagde ouderenmiddag Supportersvereniging Blauw-Zwart

Afgelopen vrijdag is voor de 43e keer het traditionele klaverjas-kaartfestijn georganiseerd in de Vitesse’22 kantine voor de oudere inwoners van Castricum en omstreken.

Ruim voor de aanvang om 14.00 uur had het grootste deel van de talrijke deelnemers al een plaatsje gevonden in de kantine. Alvorens het kaarten begon werd aan de aanwezigen gevraagd mee te werken aan een enquête van de Commissie Multifunctionele Accommodatie van Vitesse. Deze commissie heeft zich onder meer ten doel gesteld de komende jaren een optimaal gebruik te realiseren van alle faciliteiten op de Puikman, zowel overdag als ‘s-avonds. Omdat 55+-ers één van hun zes doelgroepen is, bood deze ouderenmiddag een unieke kans om via een aantal specifieke vragen hun mening te polsen over hun concrete plannen.. Nadat het enquêteformulier door vrijwel alle aanwezige deelnemers was ingevuld, ging de klaverjasdrive van start onder het genot van koffie met cake.

De vaste groep kantinemedewerkers kreeg het hierna al snel druk met bestellingen van onder andere advocaat met slagroom, lekkere drankjes en diverse hapjes, hetgeen de stemming flink deed stijgen. Na afloop van het kaarten genoten de deelnemers weer van de traditionele soepmaaltijd.

Tenslotte werd de middag uiteraard afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij er een prijs beschikbaar was voor zowel de 15 hoogst- als de 15 laagst geklasseerden. Ook vielen nog vele deelnemers via een loting in de prijzen. Winnaar werd uiteindelijk mevrouw Tineke Glorie met 5750 punten. De 2e prijs was voor de heer Jan Dam met 3410 punten. Rond 18.00 uur ging iedereen dankbaar en voldaan weer huiswaarts.

Foto’s van de ouderenmiddagen staan in dit foto-album: Ouderenmiddag 2012

error: Alert: Content is protected !!