Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

Ouderenmiddag 2011

Supportersvereniging Blauw-Zwart zorgt weer voor gezellige ouderenmiddag

Afgelopen vrijdag heeft voor de 42e keer de jaarlijkse ouderenmiddag voor de inwoners van Castricum, Bakkum en omstreken plaatsgevonden in de Vitessekantine. ‘s-Morgens vroeg was met medewerking van Cor Zonneveld en Adrie de Wit de kantine al in gereedheid gebracht, waarna Rina Jonker en Helma Bleijendaal de overige voorbereidende werkzaamheden voor hun rekening namen.

Dit keer waren er 80 deelnemers op de Puikman aanwezig. Na een kort welkomstwoord van de voorzitter Henny Reijnders ging de klaverjasdrive om 14.00 uur van start. Na de koffie met cake kreeg de vaste groep kantinemedewerkers (naast Rina en Helma ook Josephien van Beem, Ineke Zonneveld en Lina Verver) het al gauw druk met bestellingen van advocaat met slagroom en andere lekkere drankjes. Het personeel achter de bar (Adrie de Wit, Ria Monnee en Dub Stuifbergen) kreeg het gaandeweg steeds drukker en drukker. Mede daardoor steeg de stemming met het uur.

Tussen de bedrijven door werd de ouderenmiddag bezocht door wethouders Zonjee en Meijer. Eerstgenoemde sprak de deelnemers nog kort toe, en sprak o.a. de wens uit dat Blauw-Zwart nog lang zal doorgaan met deze traditie speciaal voor de ouderen onder ons. Na afloop van het kaarten was er uiteraard weer de traditionele soepmaaltijd. Tenslotte werd de middag afgesloten met de prijsuitreiking, waarbij er een prijs was voor zowel de 15 hoogst- als de 15 laagstgeëindigden.

Winnaar werd de heer Götz met 5808 punten. De 2e prijs ging naar mevr. Groot met 3252 punten. Onder de overige deelnemers werden ook nog 30 prijzen verloot, waaronder zoute haring, geschonken door Vishandel Graaf van Spakenburg. Rond 18.00 uur ging iedereen dankbaar en voldaan weer huiswaarts.

Ook waren er uiteraard weer bloemen voor alle medewerkers aan deze middag, die overigens zelf ook volop genoten hebben van deze wederom heel geslaagde ouderenmiddag.

error: Alert: Content is protected !!