Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

Ouderenmiddag Blauw-Zwart wederom zéér geslaagd!

Voor de 39ste keer werd afgelopen donderdag in de kantine “De Treffer” op het Vitesse-complex De Puikman de jaarlijkse ouderenmiddag gehouden voor de inwoners van Castricum, Bakkum en omstreken. Om 14.00 uur kon de voorzitter Henny Reijnders van de Supportersvereniging “Blauw-Zwart” de middag openen. Omdat die dag toevalligerwijze ook een uitje was georganiseerd door de L.T.B. was de belangstelling dit keer wat minder dan gebruikelijk. Voor het eerst in de toch lange historie bleef het aantal namelijk onder de 100! Maar toch was de kantine met 23 tafels en dus 92 personen heel goed gevuld.

Na de gratis koffie met cake, ditmaal geschonken door een bestuurslid van Blauw-Zwart, bleef het zoals gebruikelijk de 1e ronde nog rustig. Maar toen de eerste gratis consumptiemunten werden ingewisseld voor advocaat met slagroom en andere lekkere drankjes, kwam de stemming er al snel in. Om 16.00 uur werden de eerste uitslagenlijsten ingeleverd, bijna een uur eerder dan de laatste lijsten. Tijdens bekende Amsterdamse deuntjes werd echter rustig doorgekaart of bijgekletst en vervolgens werd nog soep geserveerd die onze senioren zich goed lieten smaken.

Alvorens de middag werd afgesloten met de prijsuitreiking wees de voorzitter er op dat volgend jaar de 40ste editie van de ouderenmiddag zal worden gehouden. Omdat dit toch wel als een jubileum wordt beschouwd, wil het bestuur een bijzonder tintje daaraan geven. Zo zullen ondermeer de kaarten net als dit jaar weer gratis zijn, en zal er voor iedereen een prijs zijn. Blauw-Zwart hoopt daarvoor net als in het verleden sponsors binnen te halen. Dit jaar bleef de sponsoring namelijk beperkt tot een bijdrage van R.K.PCI “De Goede Herder”(voorheen Stichting Charitas).

Overigens had de wat mindere opkomst ditmaal tot gevolg dat ook deze keer iedereen met een prijs naar huis ging. De 1e prijs was voor Jo Zonneveld met 5556 punten. Maar liefst 16 personen eindigden met méér dan 5000 punten! Daar stonden evenveel personen met minder dan 4000 punten tegenover, waarvan een bekend Vitessegezicht de laagste score van 2980 liet aantekenen. Rond 18.00 uur ging iedereen dankbaar en met een in alle opzichten voldaan gevoel weer huiswaarts.

Op deze website van Blauw-Zwart foto’s te zien zijn van alle aanwezigen en van vele prijswinnaars. De kinderen of kleinkinderen kunnen hun opa en/of oma dus nog eens verrassen met een mooie herinnering aan deze geslaagde middag!

error: Alert: Content is protected !!