Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

Reunie Vitesse Blauw Zwart met the Frogs Ltd.

Vrijdagavond 12 mei 2017 organiseert de supportervereniging Blauw- Zwart het 95-jarig bestaan van de vv Vitesse ’22. De muziek wordt deze avond verzorgd door de legendarische Castricumse formatie: The Frogs Ltd.

Dave van der Schaaf
Jaap Neele
Jaen Hanck
Cor Boot
THE FROGS LTD-BACK TO THE SIXTIES

Deze avond gaan the Frogs met hun repertoire weer terug naar hun oude vertrouwde jeugdjaren. Met muziek van de the Animals, Beatles, Rolling Stones, Procol Harum,  Byrds, CSN, Bob Dylan enz…, zult u  de sfeer weer proeven van die beruchte, revolutionaire jaren 60.

The Frogs danken hun bekendheid aan de beruchte en roerige zondagavonden in de jaren 60 in Bakkum.  Hotel Borst was destijds hun domicilie waar gerepeteerd werd en waar de gezapige zondagavonden door de muziek van de Frogs veranderden in ruige swingende beatavonden.

De apparatuur werd vervoerd met een busje en zelf lieten de bandleden zich rijden in een afgedankte 8 cilinder ziekenwagen van het merk Cadillac. Dit bijzondere voertuig heeft hen, dankzij zwaailicht en sirene,  altijd en overal op tijd gebracht. Het grootste deel van de gage verdween toen onder de benzinedop (verbruik 1 op een teil).

Mede door hun fanclub (900 man) genoot de band al snel landelijke bekendheid met optredens langs de Noord-Hollandse kust,  in Amsterdam, Friesland  etc…

error: Alert: Content is protected !!