Supportersvereniging Blauw-Zwart
Vitesse'22 - Castricum

Piet Beentjes winnaar 50e ouderenmiddag Blauw-Zwart

Piet Beentjes ontvangt uit handen van Lina Verver door de hoofdsponsor De Roset gesponsorde taart met opdruk.

Afgelopen vrijdag 1 maart 2019 vormde de Vitessekantine “De Treffer” het decor voor de feestelijke 50eeditie van de jaarlijkse ouderenmiddag van supportersvereniging Blauw-Zwart. Zo’n 72 deelnemers vonden een plaatsje aan het nieuwe meubilair en konden in de aanloop naar het klaverjassen zich vergapen aan een historische foto- en filmpresentatie van eerdere edities vanaf 2007. Tegelijkertijd konden zij genieten van koffie en thee met een petitfour met een jubileumopdruk, die gesponsord was door banketbakkerij De Roset, de hoofdsponsor van Vitesse.

Na een kort openingswoord van de voorzitter van BZ werden rond 14.00 uur de speciaal voor deze jubileumeditie vervaardigde speelkaarten voor de eerste keer geschut. Na een 2ekop koffie of thee volgden al snel advocaat met slagroom en andere drankjes, waarbij als vanouds vele lekkere hapjes werden geserveerd. De laatste culinaire gang was uiteraard de traditionele snert en tomatensoep.

De middag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Er waren prijzen voor de 10 hoogst- en de 10 laagstgeklasseerden, waarna de resterende prijzen werden verloot onder de overige deelnemers. Winnaar van deze jubileumeditie was Piet Beentjes, die maar liefst 5540 punten wist te vergaren. Hij mocht de speciale hoofdprijs van deze jubileumversie in ontvangst nemen: een taart met een opdruk van het feestelijke BZ-jubileumlogo, die eveneens door De Roset gesponsord was. De 2eprijs was voor Nico Veldt met 3520 punten.

Na afloop kregen alle deelnemers als aandenken aan deze bijzondere 50ejubileumeditie nog een doosje met diezelfde nieuwe speelkaarten mee naar huis.

error: Alert: Content is protected !!